SGS fortsætter i 2022

SGS klubberne – Ishøj, Greve, Køge, Harekær, Vallø, Sydsjælland, Falster er stolte af det klub-samarbejde der blev søsat for 12 år siden. Ikke alle har været med fra start, men de klubber der er med i dag er meget tilfredse med samarbejdet.

Antallet af golfspillere har slået rekord under Corona pandemien og givet mange spillere ekstra tid til golf. Det har betydet en kraftig stigning i antallet af spillede golfrunder over hele landet, således også i de syv golfklubber bag SGS-ordningen.

Det øgede pres på golfbanerne har gjort det ekstra fordelagtigt for medlemmerne i de syv klubber at tilmelde sig SGS-ordningen, der de seneste to år har haft den største tilslutning nogensinde.

I 2019 var der 553 medlemmer fra de syv klubber tilmeldt SGS-ordningen og de spillede i gennemsnit 10 SGS-runder hver. I 2021 har hele 923 medlemmer fra de syv golfklubber benyttet sig af SGS-ordningen og spillet i gennemsnit knap 12 runder hver, hvilket også var tilfældet i 2020.

Golfklubberne i SGS-ordningen er glade for samarbejdet, da det skaber stor merværdi i hver klub at kunne tilbyde en aftale, der giver medlemmerne adgang til spil på de seks andre baner til en meget fordelagtig pris. Det er derfor besluttet at videreføre SGS-ordningen i 2022 med de samme syv klubber – Ishøj, Greve, Køge, Harekær, Vallø, Sydsjælland, Falster.

Det er stadig kun fuldtids- og hverdagsmedlemmer i de syv klubber, der kan tilkøbe ordningen. Perioden fastholdes så ordningen gælder fra 1. april til 31. oktober 2022, ligesom det stadig er muligt at spille SGS runder alle dage og tider undtaget weekender/helligdage kl. 8-13.

For 2022 er der dog sat begrænsning på antallet af SGS-runder der kan spilles. Man kan maksimalt spille 10 SGS-runder i hver af de øvrige seks klubber i 2022, hvilket dermed giver mulighed for at spille op til 60 runder på en sæson.

Prisen hæves til 1.295 kr. pr. person.

SGS ordningen tilkøbes som altid i din hjemmeklub.

Pin It on Pinterest

Share This