Pay and Play hos Ishøj Golf 

 

Spil golf uden medlemskab

Pay & play kan booke og betales direkte i vores selvbetjeningsboks der findes i gavlen i hovedhuset.
Det er også muligt at booke tid ved at ringe på 71712971 i shoppens åbningstid, som du finder under services, proshop.
Se priser under fanen GREEN FEE


Hos Ishøj Golf kan alle spille golf, også uden at være medlem. Det kalder vi Pay and Play, hvilket vil sige, at du kan komme direkte ind fra gaden, leje udstyr, betale for den runde golf, du vil spille, og begive dig ud på træningsanlægget samt 9-hullers banen – der vel at mærke regnes for en af danmarks bedste.

Pay and play er for alle

Pay and Play er en let og overskuelig løsning, hvis du vil spille golf, men ikke er medlem af en golfklub eller har et DGU-kort, hvilket man ofte skal have for at spille på golfbaner i Danmark. Du betaler i vores Proshop, hvor du også har mulighed for at leje udstyr, hvis du ikke selv har et golfsæt til rådighed.

Vores baner ligger i Ishøj, lige på grænsen mellem Sjælland og København. Derfor er der er rig mulighed for at stoppe forbi til et spil pay and play, uanset om du kommer fra Sjælland eller Hovedstaden.

Ta’ familie og venner med

Vores Pay and Play er en god indgang til golf. Enten hvis du gerne vil finde ud af om golf er noget for dig, eller hvis I som familie eller en gruppe venner ønsker at foretage noget aktivt sammen, og ikke er medlem af en golfklub – og så er det altid hyggeligt at slutte af med en frokost eller kold øl i vores restaurant, Kanehøjgaard.

Lyder det som noget for dig?

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt golf er noget for dig, er du velkommen til at prøve kræfter med vores Pay & Play på Køgevej 275 i Ishøj, København.

Vi kan desuden træffes på telefon 7171 2971, hvis du skulle have spørgsmål vedrørende dine muligheder i golfklubben.

Pin It on Pinterest

Share This