Pay and Play hos Ishøj Golf –

Spil golf uden medlemsskab

 

Så er der igen åben for pay & play hos os. Book og betal direkte i vores selvbetjeningsboks.
Det er desværre ikke muligt at leje udstyr i øjeblikket, så det skal I selv medbringe.
Vi har ikke fysisk åben i hverken shop eller restaurant. Vores telefon 71712971 svarer i hverdagene.

Hos Ishøj Golf kan alle spille golf, også uden at være medlem. Det kalder vi Pay and Play, hvilket vil sige, at du kan komme direkte ind fra gaden, leje udstyr, betale for den runde golf, du vil spille, og begive dig ud på træningsanlægget samt 9-hullers banen – der vel at mærke regnes for en af danmarks bedste.

Pay and play er for alle

Pay and Play er en let og overskuelig løsning, hvis du vil spille golf, men ikke er medlem af en golfklub eller har et DGU-kort, hvilket man ofte skal have for at spille på golfbaner i Danmark. Du betaler i vores Proshop, hvor du også har mulighed for at leje udstyr, hvis du ikke selv har et golfsæt til rådighed.

Ta’ familie og venner med

Vores Pay and Play er en god indgang til golf. Enten hvis du gerne vil finde ud af om golf er noget for dig, eller hvis I som familie eller en gruppe venner ønsker at foretage noget aktivt sammen, og ikke er medlem af en golfklub – og så er det altid hyggeligt at slutte af med en frokost eller kold øl i vores restaurant, Kanehøjgaard.

Lyder det som noget for dig?

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt golf er noget for dig, er du velkommen til at prøve kræfter med vores Pay & Play på Køgevej 275 i Ishøj, København.

Vi kan desuden træffes på telefon 7171 2971, hvis du skulle have spørgsmål vedrørende dine muligheder i golfklubben.

Pin It on Pinterest

Share This