Pay and Play hos Ishøj Golf 

 

Spil golf uden medlemskab  

Hos Ishøj Golf kan alle spille golf, også uden at være medlem. Det kalder vi Pay and Play, hvilket vil sige, at du kan komme direkte ind fra gaden, leje udstyr, betale for den runde golf, du vil spille, og begive dig ud på træningsanlægget samt 9-hullers banen – der vel at mærke regnes for en af Danmarks bedste. 

Sådan booker du pay and play golf 

Pay & play kan bookes og betales direkte i vores selvbetjeningsboks der findes i gavlen i hovedhuset. Det er også muligt at booke via linket i den grønne firkant til højre.
En tredje mulighed er at ringe på 7171 2971 indenfor shoppens telefontider, fra kl. 09:30-16:00. Du kan altid betale og leje udstyr direkte i selvbetjeningsboksen – også udenfor vores almindelige åbningstid.

Pay & Play – nemt og tilgængeligt for alle 

Pay and Play er en let og overskuelig løsning, hvis du vil spille golf, men ikke er medlem af en golfklub eller har et DGU-kort, hvilket man ofte skal have for at spille på golfbaner i Danmark. Du betaler i vores Proshop, hvor du også har mulighed for at leje udstyr, hvis du ikke selv har et golfsæt til rådighed. Alle spillere skal have et golfsæt, hver med ud på banen.

Perfekt beliggenhed i Ishøj – på grænsen mellem Sjælland og København 

Vores baner ligger i Ishøj, lige på grænsen mellem Sjælland og København. Derfor er der rig mulighed for at stoppe forbi til et spil pay and play, uanset om du kommer fra Sjælland eller Hovedstaden. 

Fordele ved Pay & Play: 

  1. Ingen medlemskab kræves: Du kan spille uden at skulle tegne et medlemskab, hvilket gør det nemt og billigt at komme i gang med golf. 
  2. Fleksible tidsintervaller: Vores Pay & Play golfbane har åbent alle dage i tidsintervaller, der passer til alle. 
  3. Golf for alle niveauer: Banen er designet til at udfordre spillere på alle niveauer, uanset om du er en erfaren golfspiller eller en nybegynderhttps://www.high-endrolex.com/16. 

Golf for alle: Pay and Play 

Vores Pay and Play er en god indgang til golf. Enten hvis du gerne vil finde ud af om golf er noget for dig, eller hvis I som familie eller en gruppe venner ønsker at foretage noget aktivt sammen, og ikke er medlem af en golfklub – og så er det altid hyggeligt at slutte af med en frokost eller kold øl i vores restaurant, Kanehøjgaard. 

Forbered dig til Pay and Play: Stort træningsområde 

Vi tilbyder et stort træningsområde med driving range med tilkoblet TrackMan Range, hvor du kan forbedre dit spil. Vores træningsfaciliteter er åbne for alle og er ideelle til at opvarme før en runde eller for at øve specifikke slag. 

Hvad koster det at spille pay and play golf? 

Her får du et overblik over priserne for at spille Pay and Play golf på vores 9-huls bane, både på hverdage og i weekenden, samt med og uden medlemskab

Pay & Play  Hverdag  Hverdag: gæst med medlem  Weekend  Weekend: gæst med medlem 
Pris  Kr. 225,-  Kr. 175,-  Kr. 275,-  Kr. 225,- 

*På alle helligdage gælder weekend priser.  

Her kan du se en samlet oversigt over priser på vores greenfee 

Lyder det som noget for dig?

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt golf er noget for dig, er du velkommen til at prøve kræfter med vores Pay & Play på Køgevej 275 i Ishøj, København.

Der kan bookes baner ved at tage kontakt til os eller direkte her

pay-and-play-golfbane-i-ishoj
golfbane-ishoj-pay-and-play-9-huls

Pin It on Pinterest

Share This