TrackMan Range

Prøv Ishøj Golfklubs trackman range

Ishøj Golf kan stolt præsentere tilkomsten af vores fantastiske Trackman Range, der er tilkoblet vores driving range på 24 ud af 28 af vores udslagsmåtter. Vi har opgraderet vores træningsområde markant og kan nu tilbyde Trackman range på vores driving range. 4 af vores måtter er overdækkede, så du er sikret i al slags vejr. Disse kan bookes i Golfbox eller via telefon.

Opgraderingen betyder, at du som spiller får mulighed for at forbedre dit spil og din træning ved hjælp af den nye og hypermoderne radarteknologi.

Golftræningen hos os bliver dermed endnu sjovere, mere underholdende og når nu også ud til dig digitalt i form af virtuelle data og golf simulator.

Du har gennem Trackman Rangen mulighed for at spille på nogle af verdens mest legendariske baner  takket være den moderne teknologi.

Mand benytter trackman range hos ishøj golfklub

Se video om vores baner og trackman range

Optimer din træning med Trackman Range

Trackman Rangen giver ekstremt nøjagtige og præcise målinger af dine slag, der slås ud på driving rangen, så du hele tiden kan holde øje med retning, længde og højde.

På den måde kan du observere, hvordan alle dine slag udvikler sig, hvad du evt. kan arbejde med, og om der sker en fremgang eller ej.

Trackman range i brug
Skærm trackman range
Trackman range benyttes

Hvordan fungerer Trackman Range?

Trackman Range fungerer først og fremmest ved hjælp af højteknologisk radarudstyr, der tracker dit slag på driving rangen.

Måden det bruges på afhænger af den enkeltes præferencer. Her er der enten mulighed for at følge sine resultater via en app (Trackman Range) på sin telefon eller iPad, eller også kan de aflæses på de hertil opstillede skærme på den overdækkede del af rangen.

På appen opretter du en profil, som bliver tilknyttet dit slag. Du kan således altid tilgå dine egne data både hjemmefra og på golfbanen. Det er desuden også muligt at se, hvor langt og højt du slår med de forskellige jern, hvilket også er en fordel i forbindelse med optimeringen af dit spil.

Trackman Range appen tilbyder desuden også en række meget underholdende spil, der henvender sig til alle (ikke mindst børn), og som kan hjælpe dit spil på banen og virke som et ekstra underholdende segment til din golftræning.

Det er en oplagt mulighed at benytte disse til f.eks. firmaarrangementer m.m.

Prisen for vores Trackman Range

For gæster, der ikke er medlemmer af Ishøj Golf, koster en spand med 35 bolde 32 kr. – 10 spande koster 300 kr.

Det er gratis at benytte faciliteterne, når blot man køber boldene. De kan købes direkte på rangen.

 

Prøv vores Trackman Range eller kontakt os

Kom forbi og prøv vores Trackman Range hos Ishøj Golf allerede i dag eller kontakt os for booking eller yderligere information på telefon: 7171 2971 eller via mail: info@ishojgolf.dk.

Pin It on Pinterest

Share This