TrackMan Range

Prøv Ishøj Golfs trackman range

Ishøj Golf kan stolt præsentere tilkomsten af vores fantastiske Trackman Range, der er tilkoblet vores driving range på 24 ud af 28 af vores udslagsmåtter. Vi har opgraderet vores træningsområde markant og kan nu tilbyde Trackman range på vores driving range. 4 af vores måtter er overdækkede, så du er sikret i al slags vejr. Disse kan bookes i Golfbox eller via telefon.

Opgraderingen betyder, at du som spiller får mulighed for at forbedre dit spil og din træning ved hjælp af den nye og hypermoderne radarteknologi.

Golftræningen hos os bliver dermed endnu sjovere, mere underholdende og når nu også ud til dig digitalt i form af virtuelle data og golf simulator.

Du har gennem Trackman Rangen mulighed for at spille på nogle af verdens mest legendariske baner  takket være den moderne teknologi.

Mand benytter trackman range hos ishøj golfklub

Se video om vores baner og trackman range

Optimer din træning med Trackman Range

Trackman Rangen giver ekstremt nøjagtige og præcise målinger af dine slag, der slås ud på driving rangen, så du hele tiden kan holde øje med retning, længde og højde.

På den måde kan du observere, hvordan alle dine slag udvikler sig, hvad du evt. kan arbejde med, og om der sker en fremgang eller ej.

Trackman range i brug
Skærm trackman range
Trackman range benyttes

Hvordan fungerer Trackman Range?

Trackman Range fungerer først og fremmest ved hjælp af højteknologisk radarudstyr, der tracker dit slag på driving rangen.

Måden det bruges på afhænger af den enkeltes præferencer. Her er der enten mulighed for at følge sine resultater via en app (Trackman Range) på sin telefon eller iPad, eller også kan de aflæses på de hertil opstillede skærme på den overdækkede del af rangen.

På appen opretter du en profil, som bliver tilknyttet dit slag. Du kan således altid tilgå dine egne data både hjemmefra og på golfbanen. Det er desuden også muligt at se, hvor langt og højt du slår med de forskellige jern, hvilket også er en fordel i forbindelse med optimeringen af dit spil.

Trackman Range appen tilbyder desuden også en række meget underholdende spil, der henvender sig til alle (ikke mindst børn), og som kan hjælpe dit spil på banen og virke som et ekstra underholdende segment til din golftræning.

Det er en oplagt mulighed at benytte disse til f.eks. firmaarrangementer m.m.

Prisen for vores Trackman Range

For gæster, der ikke er medlemmer af Ishøj Golf, koster en spand med 35 bolde 40 kr. – 10 spande koster 330 kr.

Det er gratis at benytte rangen, når blot man køber boldene. De kan købes direkte på rangen.

 

Prøv vores Trackman Range eller kontakt os

Kom forbi og prøv vores Trackman Range hos Ishøj Golf allerede i dag eller kontakt os for booking eller yderligere information på telefon: 7171 2971 eller via mail: info@ishojgolf.dk.

 

 

Turneringer på Trackman Range

Det er på Trackman Range muligt at afholde turneringer hvilket er noget vi løbende gør. Turneringerne er som udgangspunkt åbne for alle, både medlemmer og gæster. Det eneste krav er at man logger ind med Trackman Range appen på vores range når man skal deltage i turneringen. Gæster skal blot betale for bolde på rangen. Ved tvivl om hvordan man deltager bedes man blot komme forbi proshoppen, her vil vi guide dig igennem det.

 

Nuværende turnering:

Skal du vinde nogle fede præmier? Så har du muligheden nu.

Vi afholder i hele maj måned en turnering på vores Trackman range!

Spillet er Bullseye, vi har dog vendt måden vi finder en vinder lidt i denne omgang så ranglisten ikke er styret af antal point, men i stedet korteste gennemsnitsafstand fra flagene!

Delte pladser vil blive afgjort af antal point.

Turneringen er åben for alle, medlemmer som gæster og alle kan vinde præmier!

Turneringen løber i hele maj måned, altså til og med d. 31/5-2024

Turneringen er gratis at deltage i for medlemmer med frie bolde. Gæster vil blot skulle betale for de bolde de bruger.

Præmier:

  1. To greenfee billetter til Mesterskabsbanen (Værdi 960 kr.)
  2. En greenfee billet til Mesterskabsbanen (Værdi 480 kr.)
  3. Et dusin Taylormade Speedsoft (Værdi 279 kr.)

 

Held og lykke!

Mvh Ishøj Golf

 

*Præmierne kan ikke byttes til kontanter*

 

 

Pin It on Pinterest

Share This