Kære alle

Påsken nærmer sig med de første turneringer men foråret er ikke kommet endnu. Vi har fået henvendelser på hvornår der åbnes for sommertees, buggys- og træningsområde og det gør vi, hvis alt går som det skal og vejret er med os, på lørdag d. 1. april. Det er ikke sikkert at toilettet på banen er åbent, men vi gør hvad vi kan.

For at nedtone forventningerne så er væksten på græsset ikke rigtig begyndt endnu. Vi har gødet men ellers har arbejdet på arealerne været begrænset. Bunkerkanterne er blevet skåret på træningsområdet og der er lagt nyt rullegræs på tee 65 hul 2 og tee 60 på hul 3 og de kan tages i brug i løbet af 4 til 8 uger, afhængig af vejret. Arbejdet omkring selve teestedet færdiggøres og bliver sået senere. Der er ikke blevet klippet endnu men greens er blevet tromlet.

Det bliver koldt i næste uge og med 5 normale arbejdsdage til åbningsturneringen og 8 til Elite open så er det altså meget lidt vi kan nå at gøre ude på banerne og på træningsområdet. Derudover har vi fået en del nedbør som ikke gør arbejdet lettere og vi skal naturligvis kun gøre det som er fornuftigt og som giver mening.

I næste uge arbejder vi på at få bunkers på 18 hulsbanen klar og klipper alt det som er muligt.

Rigtig god weekend.

Regel-handicap og Baneudvalget

Pin It on Pinterest

Share This