Company day

Inviter dine kunder eller dine kollegaer til en Company Day hos Ishøj Golf.

Golf rummer mange muligheder for sjovt samvær og gode oplevelser. Så hvis I har lyst til at samle kunder, samarbejdspartnere eller kollegaer og medarbejdere til en aktiv dag, er en såkaldt Company Day en oplagt en mulighed.

Golf er godt for relationerne

En Company Day er de ideelle rammer for at skabe og udvikle relationer med kunder, leverandører og medarbejdere. Gennem golf kan I få sjove og lærerige oplevelser sammen og derved styrke både forretningsmæssige og kollegiale bånd.
Alle, uanset kendskab til golf, kan få en hyggelig eftermiddag hos os. Vi har arrangeret Company Days for mange virksomheder med stor succes igennem flere år.

Lad os stå for det praktiske

I kan trygt overlade alt det praktiske og afviklingen af Jeres Company day til os, så I kan koncentrere Jer om Jeres gæster/medarbejdere. I kan inddrage hele Ishøj Golfs flotte anlæg med både en 18 og en 9 hullers bane, et stort træningsanlæg samt vores professionelle træner, golfudstyr, baneservice og ikke mindst vores indbydende restaurant Kanehøjgaard.

Mødelokale

Der er rige muligheder for at kombinere Jeres Company Day med et internt møde, kursus mv.
På hovedhusets første sal råder Ishøj Golf over et veludstyret mødelokale med plads til op til 100 deltagere. Her kan I samle kunder eller medarbejdere til faglige og sociale aktiviteter, og vælge servering og bespisning fra vores restaurant Kanehøjgaard, som passer til jeres arrangement.

Vi har projekter og gratis wifi til rådighed.

Kontakt os

Vi glæder os til at høre fra dig. Kontakt os på info@ishojgolf.dk og lad os skabe de optimale rammer for din næste Company Day.

Firmapakker

Nedenfor er vores to standard Company Day-pakker. Disse kan også bruges som udgangspunkt til at skræddersy Jeres company day.

Golf for sjov

Varighed ca. 4 timer

  • Instruktion på driving range
  • Instruktion på putting green
  • Konkurrencer i long driving, præcision og putning
  • Golfspil på 9 huls-banen, inkl. leje af udstyr
  • Inkl. startkit, samt kildevand og en sandwich til banen

Pris: Kr. 450,- ex. moms pr. person

Personale arrangement

Varighed ca. 1,5 time

  • En kort introduktion til golf
  • Instruktion på træningsbanen
  • 2-3 konkurrencer alt efter behov
  • Inkl. udstyrsleje, bolde til træningsbanen og instruktør under hele seancen.

Pris. Kr. 175,- ex. moms pr. person

Pin It on Pinterest

Share This