Juniortræning

Junior Golf er for piger og drenge mellem 5 år og 21 år.

Vi har i klubben en dygtig træner, som er rigtig god til unge mennesker. Samtidig har vi stor glæde af vores ”ældre” spillere, som engagerer sig i at hjælpe de yngre og være gode rollemodeller for dem.

Sæsonstart

Sæsonstart er udskudt på ubestemt tid, da vi ikke ved hvornår Covid-19 tillader at vi forsamler os. I sommerferien opfordrer vi dig til, at du holder din træning ved lige til vi ses igen. Så kom gerne og spil med dine venner og familie.

Vil du prøve golf?

Du er meget velkommen til at møde op og deltage i tirsdagstræningen, for at se om golf er noget for dig. Hvis du har behov for at låne udstyr, skal du bare henvende dig i Proshop 20 min. inden træningen begynder, så finder vi det til dig.

Vi ved, at man kan have brug for at afprøve noget nyt flere gange, før man beslutter sig for at tilmelde sig. Derfor tilbyder vi, at du kan komme til træning tre gange helt gratis, så du kan mærke efter om golf er noget for dig.

Til træningen møder du også andre juniorspillere, og her er rig mulighed for at stille en masse spørgsmål og lære de andre spillere at kende.

Træning – Alle juniorer (5 – 21 år)


Tirsdage – kl. 17 – 19

Alle juniorer træner under vejledning af vores dygtige træner. Spil på banen indgår også. Operation 36 er en fast del af junior træningen fra 2019. Der meget fokus på at lære spillet ved leg og værdierne for godt kammeratskab, at hjælpe hinanden og altid at gøre det bedste man kan er grundpillerne for undervisningen.

Lørdage fra kl. 10-13

Her arbejdes videre med de samme ting som om tirsdagen. Typisk et lidt mindre fremmøde, hvorfor man kan få mere tid med træneren.

Pin It on Pinterest

Share This