Juniortræning

Junior Golf er for piger og drenge mellem 6 år og 21 år.

Vi har i klubben en dygtig træner, som er rigtig god til unge mennesker. Samtidig har vi stor glæde af vores ”ældre” spillere, som engagerer sig i at hjælpe de yngre og være gode rollemodeller for dem.

Sæsonstart

Sæsonen løber fra uge 15 til og med uge 41. Fra uge 25 til og med uge 32 holder vi sommerferie. I sommerferien opfordrer vi dig til, at du holder din træning ved lige til vi ses igen. Så kom gerne og spil med dine venner og familie.

Når vi i foråret skyder sæsonen i gang, holder vi et forældremøde i restauranten. Over lidt mad diskuterer vi planerne for sæsonen og svarer på spørgsmål. Dagen for forældremødet falder som regel på den første tirsdag i sæsonen.

Vil du prøve golf?

Du er meget velkommen til at møde op og deltage i tirsdagstræningen, for at se om golf er noget for dig. Hvis du har behov for at låne udstyr, skal du bare henvende dig i Proshop 20 min. inden træningen begynder, så finder vi det til dig.

Vi ved, at man kan have brug for at afprøve noget nyt flere gange, før man beslutter sig for at tilmelde sig. Derfor tilbyder vi, at du kan komme til træning tre gange helt gratis, så du kan mærke efter om golf er noget for dig.

Til træningen møder du også andre juniorspillere, og her er rig mulighed for at stille en masse spørgsmål og lære de andre spillere at kende.

Træning – Mini-Junior (6 – 12 år)

Vi har træning én gang om ugen, tirsdag, samtidig med de ældre juniorer.

Tirsdag kl. 17 – 18
Mini-Juniorer – Fællestræning med Junior

Tirsdag kl. 18 – 19
Spiller eller træner DGU Shortgame Challenge på vores indspils-område.

Ekstra træning

Hvis du har lyst til mere træning udover almindelig juniortræning, er det muligt for dig og en ven at booke en træningslektion mod betaling.

Træning – Junior (13 – 21 år)

Vi har træning to gange om ugen, tirsdag og torsdag.

Tirsdag kl. 16 – 17
Juniorer med træner

Tirsdag kl. 17 – 18
Juniorer – Fællestræning med Mini-junior

Tirsdag kl. 18 – 19
Spiller eller træner DGU Shortgame Challenge på vores indspils-område

Torsdag kl. 16 – 17
Juniorer

Pin It on Pinterest

Share This