Banestatus

R

18-hulsbanen: Åbner 4. april kun for 2-bolde og kun for medlemmer af Ishøj Golf. Se opslag i området vedr. restriktioner.

R

9-hulsbanen: Åbner 1. april kun for 2-bolde og kun for medlemmer af Ishøj Golf. Se opslag i området vedr. restriktioner

R

Indspilsområde: Lukket pga. Coronavirus. Foreløbig indtil d. 13. april.

R

Kørsel med buggy: Lukket.

R

Kørsel med trolley : Kun egne trolleys er tilladt

 

Baneinfo

Ishøj Golfs 18-huls mesterskabsbane – En unik og drilsk golfbane

Banen er i kategorien ”links”, hvor bunkers, rough, længde, vind samt de store greenområder udgør den væsentlige del af banens sværhedsgrad.

Roughen er høj og visuelt smuk når den som et rødt bølgende hav omkranser hvert et hul fra maj til september. Det åbne terræn medvirker, at vinden er en hyppig udfordrer, hvilket betyder, at selv en varm og dejlig solskinsdag kan blive en barsk fornøjelse.

Står vinden i vest, som den oftest gør i Danmark, kan en runde på banen være lige så udfordrende en oplevelse som på de skotske linksbaner.

Golfbanens bedrageriske udformning

Bunkernes udformning kan bedrage visuelt, idet de er mindre end først antaget og er samtidig en opstramning af banens sværhedsgrad.  Med inspiration fra Altovasens bløde former byder de derudover på stejle sider; en stejlhed ikke ulig de klassiske pot bunkers, som vi kender fra linksbanerne. Dette betyder, at for at komme retur til fairway, kræves det ofte enten et sidelæns eller i værste fald et slag bagud.

Greenområdernes størrelse samt niveauforskellene omkring greens byder på mange forskellige udfordringer. Disse områder fremstår tætklippet for, at det visuelle udtryk og skyggeformationerne kommer til sin ret.

Trods disse faktorer, er dette monster af en bane ikke uspillelig idet fairways er brede, så med lidt omtanke og basale golfevner skal ”dyret” kunne tæmmes.

Baneinformation:

18-hulsbanen åbner for medlemmer den 4. april kl. 10.00

9-hulsbanen åbner for medlemmer den 1. april kl. 10.00
Begge baner åbner med max 2-bolde og diverse restriktioner pga situationen med covid-19.
Runder er ikke tællende.

Retningslinjer er hængt op forskellige steder.

Træningsområder, driving range, shoppen og caféen har lukket. 

Pin It on Pinterest

Share This