Banestatus

R

18-hulsbanen: Åben med vinterteesteder

R

9-hulsbanen: Åben. Der spilles til sommergreens fra vintertees.

Driving range: Åben

Rangen kan i nogle tilfælde være lukket pga. opsamling af bolde

R

Indspilsområde: Lukket fra 25. november

R

Kørsel med buggy: Lukket fra 25. november

R

Kørsel med trolley : Åben. Vær opmærksom på vinterreglerne.

 

Baneinfo

Ishøj Golfs 18-huls mesterskabsbane – En unik og drilsk golfbane

Banen er i kategorien ”links”, hvor bunkers, rough, længde, vind samt de store greenområder udgør den væsentlige del af banens sværhedsgrad.

Roughen er høj og visuelt smuk når den som et rødt bølgende hav omkranser hvert et hul fra maj til september. Det åbne terræn medvirker, at vinden er en hyppig udfordrer, hvilket betyder, at selv en varm og dejlig solskinsdag kan blive en barsk fornøjelse.

Står vinden i vest, som den oftest gør i Danmark, kan en runde på banen være lige så udfordrende en oplevelse som på de skotske linksbaner.

Golfbanens bedrageriske udformning

Bunkernes udformning kan bedrage visuelt, idet de er mindre end først antaget og er samtidig en opstramning af banens sværhedsgrad.  Med inspiration fra Altovasens bløde former byder de derudover på stejle sider; en stejlhed ikke ulig de klassiske pot bunkers, som vi kender fra linksbanerne. Dette betyder, at for at komme retur til fairway, kræves det ofte enten et sidelæns eller i værste fald et slag bagud.

Greenområdernes størrelse samt niveauforskellene omkring greens byder på mange forskellige udfordringer. Disse områder fremstår tætklippet for, at det visuelle udtryk og skyggeformationerne kommer til sin ret.

Trods disse faktorer, er dette monster af en bane ikke uspillelig idet fairways er brede, så med lidt omtanke og basale golfevner skal ”dyret” kunne tæmmes.

Baneinformation:

D. 25/11 går banerne i vintermode. Det betyder at der spilles fra vintertee, dermed vil scores ikke være handicapregulerende.

Det vil ikke være tilladt at køre i buggy. Dog er der altid åbent for trolley, husk at følge reglerne for trolleykørsel.

Pin It on Pinterest

Share This