Samtidig med vi afviklede Golfens Dag, søndag d. 28.4., havde vi også ansvaret for en kredsturnering med 29 deltagere.
F-rækken spillede slagspil fra scratch på vores nye ratede tee 33 på intermediate banen.
E-rækken og D-rækken spillede stableford fra hhv Tee 53 og 57 på den store bane. E-rækken spillede kun 9 huller, mens D-rækken spillede alle 18.

F-rækken tog Andreas Mosegaard Hvidberg 2. pladsen og Nicolai Hejlesen 3. pladsen.
E-rækken var der ikke helt nok til Ishøj placeringer i top 3.

D-Rækken var ekstra spændende, da Andreas Appel Jensen var uhyggelig tæt på en sejr, 38 point som vinderen, men tabte på dårligere sidste 6 huller.

Fælles for alle rækker var at der blev spillet bedre end handicap for at være i top 3.

Super kæmpet af alle, også de der ikke nødvendigvis fik en pokal med hjem. Der var flere der spillede deres første turnering og det er også en bedrift!

Alle unger jeg talte med havde haft det sjovt og det er altså det vigtigste.
Herunder ses F-rækken med Andreas til venstre og Nikolaj til højre, med vinderen Phillip fra Skovbo i midten. Øverste billede er det Andreas fra Ishøj til venstre og Philip og Lasse fra Roskilde.