Lørdag og søndag d. 24. og 25. august 

Vi havde ikke kunnet tigge os til bedre vejr, helt fantastiske rammer om vores klubmesterskab, de svampeproblemer greenkeeperne har kæmpet med hele sæsonen, er næsten helt væk, hvorfor vi fik “rigtige” Ishøj greens til denne weekend. Hele 48 spillere var tilmeldt op til weekenden og der blev kæmpet de 2 første runder lørdag, hvorefter de 22 bedste gik videre til søndagens finale runde. 183 slag var nok til at være med søndag, men der var altså 40 slag op til den førende, Kasper Biel, som efter 2 runder var 1 under par! Det er en klar rekord til KM, Kasper cementerede også en ny rekord for KM, med en slutscore i Par for 3 runder. Det er 5 bedre end tidligere, den rekord fik dog kun lov til at stå et år. Den forsvarende mester, Jonas Larsen, kæmpede bravt, men hentede kun 1 slag om søndagen på vores mester, og han skulle have brugt 8.  

Stort tillykke til Slagspils-klubmesteren 2019: Kasper Biel med 216 slag.

Turneringsudvalget havde lavet et nyt tiltag, hvor de spillere der missede cuttet, spillede om titlen, som Klubmester i B-rækken fra tee 10 om søndagen. Der var 13 spillere der ikke blev skræmt væk af Tee 65 om lørdagen og nød vejret og en god konkurrence igen, Claus Rasmussen trak sig sejrrigt ud af dysten med 94 slag.

Det mest fantastiske, udover vejret og resultaterne, var den helt fantastiske stemning vi havde både lørdag og søndag, dejligt med denne opbakning omkring vores slagspils klubmesterskaber. Turneringsudvalget vil gerne sige mange tak til alle deltagere.

Ovenfor ses, runner-up og forsvarende mester Jonas Larsen, sammen med den nykårede mester, Kasper Biel, der står med klubmesterpokalen og det medfølgende bestik sæt.

Nederst ses, Henning Skovgaard (selvudnævnt forsvarende B-række mester) som ønsker den nykårede B-række mester Claus Rasmussen tillykke med titlen og de 2 flasker vin der følger med.

Pin It on Pinterest

Share This