Vi har som tidligere meldt ud, set en del medlemmer der ikke får bekræftet deres tider, vi er sikre på dette ikke skyldes modvilje fra medlemmerne, men nok mere reelt bunder i misforståelser og især for nye medlemmer, manglende viden om hvordan det fungerer, så det vil vi gerne råde bod på nu.

For det første er der en misforståelse omkring at scorekort har noget med bekræftigelse at gøre. Det er ikke tilfældet, scorekort funktionen i GolfBox App har intet med bekræftigelsen af din tid at gøre. Det kan man syntes ville være logisk, at man selvfølgelig ikke opretter et scorekort, medmindre man spiller. Men det er altså uafhængingt af bekræftelse.

GolfBox har været nødt til at slå pop-up omkring “Bekræft starttid” fra midlertidigt pga. performance issues. 
For at bekræfte en tid på app, skal du på appen gå i tidsbestillingen og klikke på den tid du har under mine tider. Det kan gøres inden 4 timer og optil 1 minut inden du har din bookede tid, forudsat du er indenfor 50 km fra klubben.

mceclip1.png

“Bekræft som gruppe” 

Klubbens system er sat op, så man kan bekræfte tider for sin gruppe. En guppe er defineret af hvordan tiden er booket; Hvis et medlem booker for sig selv og 3 medspillere, vil de 4 spillere være en gruppe, så hvis en af de 4 bekræfter tiden i GolfBox App, vil alle få bekræftet sin tid. Derfor er det også vigtigt at man sletter sin tid, hvis man ikke dukker op til den bookede tid.
Dette betyder også at hvis man selv har booket sin egen tid, uden andre, men på en bold med andre spillere, så skal man selv bekræfte sin tid. Dette kan lede til misforståelser, da man måske spiller med medspillere man er vant til at spille med, så glemmer man lige hvordan der er bestilt tider og man kan derved misse sin egen bekræftigelse, fordi man troede man var i gruppe med de andre.
Der kan altså være op 4 “grupper” på 1 tid, enten som enkelte spillere, fordi alle har booket kun sig selv, eller en kombination af andre bookinger.

Hvis man er usikker, så check din egen GolfBox App under mine tider, inden man slår ud (og senest 1 minut inden den bookede tid) om der er en bekræft knap på ens tid.

Hvis man har problemer med sin app, er det altid muligt at bekræfte sin tid via ProBox24 maskinen i greenfee rummet. 

Vi håber dette kan udrede nogle af de misforståelser der har været grund til missede bekræftigelser den sidste tid.

Pin It on Pinterest

Share This