3. og 4. af Danmarksturneringen 2019

På lørdag har vi igen 3 hjemmekampe på vores anlæg, vores 4. divisions hold tager imod Roskilde, 2. holdet spiller mod Holbæk og 3. holdet skal forsøge at slå Skovbo. På søndag tager holdene til henholdsvis Greve, Rønnede og Københavns Golfklubber.

Vi skal bygge på vores fantastiske åbningsweekend, så vi kan cementere 1. pladserne vi sidder på nu med både 1. og 2. holdet. 3. holdet skal selvfølgelig også gøre alt for at vinde også, omend første pladsen i den pulje bliver meget svær at nå.

Førsteholdet stiller med Kasper Biel, Michal Hansen og Bo Danner i singlerne, Kenneth Andersen og Daniel Buchardt spiller foursome, vores College spiller Christian Mikkelstrup er vendt hjem fra staterne og spiller den sidste foursome med Mathias Quistgaard mod Roskilde. Om søndagen i Greve bliver der lavet lidt om, da Jonas Larsen erstatter Kasper Biel.

1. holdet slår ud fra 1. tee fra kl. 8:00.

Andet holdet har Kasper Tvede, Martin Petersen og Martin Nygaard på single pladserne, Jan Hvidberg og Ole Märcher spiller foursome, det gør vores far/søn duo Martin og Simon Børre Clausen også. Samme hold stiller til match i Rønnede på søndag. 

2. holdet slår ud fra 1. tee kl. 10:20

Tredje holdet udgøres af Kent Kølvig, Hans Andersen og André Hirschsprung i singlerne og de 2 foursomes udgøres af Fuzzy Mohr og Simon Madsen, samt Morten Østrup og Jim Lindgren, samme hold spiller i Københavns Golfklub om søndagen, med Marc Molin som kaptajn.

3. holdet slår ud fra 1. tee fra kl. 9:10

Vores tidligere formand, Klaus Gundertofte er starter for alle matcherne.

Vi håber medlemmerne har lyst til at komme ud og bakke om vores klubs hold på lørdag.

 

Pin It on Pinterest

Share This