Det har i flere år været et stort ønske med en opgradering af faciliteterne på Ishøj Golfs Driving Range. Vi ville godt have været i gang allerede sidste år, men det satte Corona pandemien desværre en stopper for. Takket være vores medlemmers loyale opbakning, er vi kommet igennem krisen, og er nu klar til at søsætte 2 store tiltag:

Vi starter allerede i oktober med at installere lys på Rangen ved den overdækkede del.
Installationen forventes færdig inden udgangen af oktober måned, hvilke betyder, at vi allerede fra denne sæson kan forlænge dagen på Rangen.
Samtidig med opsætning af lys på rangen installerer vi Trackman Range som kan tracke, dvs. monitorere og analysere alle bolde, som slås ud fra Driving Rangen. Trackman Range vil dække alle udslagssteder på Driving Rangen.  

Trackman Range er et nyt og avanceret produkt fra Danske Trackman, der via radarteknologi måler alle bolde, der slås ud på Driving Rangen, og giver, så snart bolden er landet, præcise data om boldhastighed, udgangsvinkel, længde, retning, skru mv. på slagene. Resultatet kan ses både på de skærme vi opsætter i den overdækkede del af Drivning Rangen, eller via Trackmans app på enten mobiltelefonen eller en ipad.
Udover at være et fantastisk redskab til den garvede golfspiller og trænerne byder Trackman Range også på en række sjove og udfordrende spil, hvor alle kan være med.

Alle måtter på hele Rangen bliver placeret i holdere, da det er vigtigt, at måtterne ikke flyttes når Trackman Range er installeret. Holderne bliver med ”anti shock”, der begrænser belastningen på håndleddet. Samtidig bliver skuret på den overdækkede del af Rangen repareret og malet, og der lægges kunstgræs inde i skuret.

Pin It on Pinterest

Share This