Spil golf – også om vinteren!

Vil du have samme gode golfoplevelse om vinteren som du får om sommeren? Så er du kommet til det rette sted. Hos Ishøj Golf er vores baner åbne hele året rundt – og du må endda køre med vogn. Hvis der er frostgrader, spilles der til vintergreen på 9-huls banen, hvor man spiller til sommergreenen på 18-huls banen, såfremt der ikke er frost eller sne.

 

Vintergolf for alle

Vintergolf er for alle inkarnerede golfspillere – ung som gammel. Det fede ved at spille hos os er, at du får samme gode oplevelse om vinteren som du gør om sommeren. Den eneste forskel er at du skal tilpasse beklædningen til de kolde vintermåneder. Der er ofte rift om vores 18-huls bane om vinteren, da mange garvede golfere ønsker at spille året rundt.

Vi kan desuden tilbyde meget favorable priser på vores vintergolf. Det koster alle dage kun 275,- på 18-huls banen og kun 125,- på 9-huls banen.

 

Vil du spille om vinteren?

Hvis du, ligesom mange andre, ønsker at vedligeholde golfspillet om vinteren, er du velkommen på Køgevej 275 i Ishøj, som ligger få kilometer uden for København. Vi har de mest optimale faciliteter til dig som ønsker at spille golf hele året rundt.