Bestyrelsen og baneudvalget har godkendt oplægget til de nye hcp-nøgler for hullerne på mesterskabsbanen. Det glæder os, at flere medlemmer allerede er begyndt at bruge dem.
Ydermere har vi fået rigtig meget positiv feedback fra medlemmerne.

Da vi i øjeblikket (indtil teestederne åbner) ikke spiller tællende runder, har vi besluttet at implementere de nye hcp-nøgler på scorekort allerede her til weekenden. Så er der mulighed for at vænne sig til dem inden sæsonen går i gang for alvor.

Ishøj Golf A/S har bestilt og opsætter nye skilte inden sæsonstart. De nye hcp-nøgler fremgår af tabellen:

 

De nye hcp-nøgler afspejler de enkelte hullers reelle sværhedsgrad i højere grad end de gjorde tidligere.

De er baseret på 17.820 tællende runder spillet af medlemmer af Ishøj Golfklub fra 2014-2019. Derefter er der lavet små justeringer, da alle ulige hcp-nøgler skal være på for-ni og omvendt.

Det er også nyt at bag-ni nu er ratet sværere end for-ni. Det er ikke DGUs normale anbefaling, men igen hjælper virkeligheden os, og DGU har givet os en dispensation for at afvige fra normen.

Husk vores påsketurnering d. 4. april – det bliver vores 15. åbningsturnering i klubben – så kom og bak op om turneringen. 

Bestyrelsen kvitterer med et rigtig godt tilbud på efterfølgende påskefrokost og Ishøj Golf A/S sponsorer præmierne. Tilmelding sker som altid på GolfBox. Tilmeldingen er åben nu: Mesterskabsbanen & 9-huls banen

Vi håber på stor tilslutning. Turneringerne er nu engang sjovere, når vi er mange på anlægget.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Pin It on Pinterest

Share This