Hermed er opdatering for hvad der sker på banen.

Strafområder er streget op med rød maling.

Det høje græs på bunkerkanterne er slået ned og fjernet.

Out of Bounds pæle bagved green 6 på Mesterskabsbanen er flyttet længere væk fra green 6 og der manglede i øvrigt en hvid pæl.

Greens er eftersået, prikket og topdresset. Vi mangler dog at prikke 18 huls greens, med vores tynde 8mm spyd, da maskinen gik i stykker. Den er nu repareret og vi forventer at prikke i uge 24. Hvorefter der vil blive topdresset igen, med et tyndt lag, der også børstes ned og derved ikke påvirker spilleoverfladen nævneværdigt, udover den bør være endnu mere jævn.

Fairway 2, 3 og 12 på 18 hulsbanen er eftersået samt fairway 3 på 9 hulsbanen. Derudover er diverse dårlige områder eftersået, samt alle stier fra tees til fairway.

Ukrudtsbekæmpelse i rough, semirough og på fairway er færdig og fairways er gødet.

Boldvaskere, bænke og river er sat ud.

Desværre var der et problem med vandings anlægget omkring 14. green her henover Pinsen, hvorfor flere af jer har observet at netop 14. green har været meget tør. Dette er nu repareret og vandet flyder igen.

Vedrørende mandskab i greenkeeping så er vi 5 mand og der kommer en mere d. 8. juni. Derudover har vi 2 mand i arbejdsprøvning som kan hjælpe lidt til.

Til orientering, så er der mange der måske har misforstået rivning i bunkers, man skal rive efter sig selv og gerne andre også, der er alt for mange der ikke gør det.

Husk også at trolleys skal holdes minimum 3 meter fra greenkanten.

Husk de 5 gode råd om afstand og god hygiejne, så vi passer på os selv og banen til glæde for alle.

Rigtig god dag.

På baneudvalgets vegne

Kai S. Hansen

Pin It on Pinterest

Share This