Ishøj Golf i kamp

Så er holdkampene kommet i gang i 2019 sæsonen, i sidste uge spillede vores bedste juniorer deres første kampe i DGUs Junior Holdturnering. Vi har to hold med, et U25A og et U25B – A er under hcp 6, mens B rækken er fra 6-11 i hcp. B holdet lagde ud med hjemmekamp mod Sorø, som desværre resulterede i et 0-6 nederlag, enkelte kampe var tætte, men ikke nok til at hente point. B-holdet var denne gang, Jessica Ellgaard, Simon Madsen og Valdemar Lindeneg.
U25A tog til Hjortespring i fredags og kæmpede bravt på den noget kortere bane, men måtte nøjes med 4-2 – Den nyudnævnte juniorudvalgsformand Simon Børre Clausen vandt hans 1. single. Der var masser af support fra eliten i Hjortespring, en 7-8 stykker var med rundt på banen, enten fra start eller senere på runden, Hjortespring var noget imponeret at vores klubs formand og så mange andre kom ud og supporterede et junior hold.  
Holdet indvidede ved matchen Sportstruppens nye tøj, som alle deltagerne ved Danmarksturneringen også vil spille i.

Ovenfor ses vores U25A hold – Holdleder Mathias Quistgård, Kasper Tvede Endersen og Simon Børre Clausen på 1. tee i Hjortespring i de nye poloer.

Pin It on Pinterest

Share This