Det sidder på rygraden hos de fleste golfspillere: Valget af teestedet foregår helt automatisk, herrerne går uden at tænke over det mod de gule klodser, mens damerne kigger efter det røde teested.

Men sådan behøver det ikke at være!
For mange golfspillere vil det give en sjovere og anderledes golfoplevelse at spille fra et andet teested end det traditionelle, hvorfor Ishøj Golf fra sæsonstarten 2018 har valgt at skifte farver på teestederne ud med tal på Mesterskabsbanen.

På den måde er der lagt op til at man i højere grad kan eksperimentere med at spille fra forskellige teesteder og dermed frigøre sig lidt fra ”det traditionelle valg”.

Fra d. 6.april vil Golfbox, som noget nyt, foreslå den enkelte spiller i Ishøj Golf, hvilket teested han eller hun kan spille fra, beregnet ud fra køn og handicap.

Man vælger naturligvis stadigvæk selv, men forhåbningen er, at mange spillere vil gribe chancen og prøve sig lidt frem med at spille fra forskellige teesteder og finde ud af hvilket teested, som passer bedst til én og giver den sjoveste og bedste golfoplevelse.
Tallet, som fra sæsonstarten 2018 erstatter de gammelkendte farver, afspejler det antal meter banen spiller – altså hvis man spiller fra teested 53, svarer det til at banen spiller ca. 5300 meter.

På Mesterskabsbanen vil der fortsat være fem teesteder:

  • Det gamle røde teested erstattes med 53
  • Det gule teested erstattes med 60
  • Det hvide teested erstattes med 65
  • Det blå teested erstattes med 57
  • Det sorte teested erstattes med 63

Det kommer nok ikke som en overraskelse at foråret har ladet vente på sig. Vi kan derfor ikke med nøjagtighed sige præcis hvornår teestedsmarkeringerne vil være på plads på banerne.

Hold derfor øje med opdateringer på Facebook og hjemmesiden.

Vi glæder os til at se jer derude :)

Teestedsmarkeringer Ishøj Golf

Der kan ikke kommenteres på dette indlæg.