Spørgeskema fra Golfspilleren i Centrum

Kære medlem i Ishøj Golfklub
I vores bestræbelse på løbende at udvikle Ishøj Golfklub har vi brug for din feedback til at sikre de bedste oplevelser og største mulig værdi af dit medlemskab.
Vi ønsker, at blive bedre til at forstå de forhold og faktorer, som har betydning for vores medlemmer og gæsters oplevelse af Ishøj Golfklub. Denne viden giver os en unik mulighed for at udvikle en organisation som hele tiden stræber mod at skabe den bedst mulige oplevelse for dig som golfspiller.
Vi mener, at den gode oplevelse for medlemmer og gæster i Ishøj Golfklub skaber det bedste grundlag for klubbens forsatte udvikling og drift.
Den 25. juli udsender DGU anden runde af spørgeskemaet ”Golfspilleren i Centrum”, hvor du måske vil være blandt den 1/3 af vores medlemmer, som i denne omgang får mulighed for at give input. Hvis du modtager en e-mail invitation til medlemsundersøgelsen, håber vi du vil tage dig tid til at besvare undersøgelsen. Vi har brug for netop din feedback og vil bruge dine input til den fortsatte udvikling af golfklubben – Tak!

Med venlig hilsen
Ishøj Golfklub

Der kan ikke kommenteres på dette indlæg.