Pay – Play

Hos Ishøj Golfklub har du mulighed for at benytte dig af vores Pay-Play koncept. Her du kan du spille på vores 9-hullers intermediatebane uden at være medlem af nogen golfklub eller have et DGU-kort, hvilket man ofte skal have for at spille på golfbaner i Danmark. Du betaler i vores Proshop, hvor du også har mulighed for at leje udstyr, hvis du ikke selv har et golfsæt til rådighed.

Et populært koncept

Gennem årene har vi oplevet en stor efterspørgsel på vores Pay-Play koncept, da det er en meget let og overskuelig løsning for dem, der gerne vil spille golf, men ikke ønsker et fuldt medlemskab i en golfklub. Det kan eksempelvis være hvis man som familie eller en gruppe venner ønsker at lave noget aktivt sammen, og ikke er medlem af en golfklub. Og så er det altid hyggeligt at slutte af med en frokost eller kold øl på vores restaurant.

Lyder det som noget for dig?

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt golf er noget for dig, er du velkommen til at prøve kræfter med vores Pay & Play på Køgevej 275 i Ishøj, København. Vi kan desuden træffes på telefon 7171 2971, hvis du skulle have spørgsmål vedrørende dine muligheder i golfklubben.

Læs også omkring greenfee