Hvad er Pay & Play?

Hos Ishøj Golfklub har du mulighed for at benytte dig af vores Pay & Play koncept. Det betyder, at du kan komme og spille på vores 9-hullers intermediatebane uden at være medlem af nogen golfklub eller have et DGU-kort, hvilket man ofte skal have for at spille på golfbaner i Danmark. Det foregår således, at du kommer og betaler, hvor du derefter frit kan benytte dig af vores 9-huls bane. Du kan desuden leje udstyr i vores proshop, hvis du ikke selv har et golfsæt til rådighed.

 

Et populært koncept

Gennem årene har vi oplevet en stor efterspørgsel på vores Pay & Play koncept, da det er en meget let og overskuelig løsning for dem der gerne vil spille golf, men ikke ønsker et fuldt medlemskab i en golfklub. Det appellerer ofte til unge mennesker der vil lave noget aktivt sammen, samt ældre mennesker, der ikke kan spille 18 huller længere, men fortsat vil holde fast i golfen. Desuden benytter også en stor del af klubløse golfere sig af vores ydelse.

 

Lyder det som noget for dig?

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt golf er noget for dig, er du velkommen til at prøve kræfter med vores Pay & Play på Køgevej 275 i Ishøj. Vi kan desuden træffes på telefon 71 71 29 71, hvis du skulle have spørgsmål vedrørende dine muligheder i golfklubben.