Begynderaktiviteter

Golf er en social aktivitet for alle aldre. Så jo hurtigere du lærer spillet, etiketten og andre spillere at kende, jo sjovere bliver det at spille. Hos Ishøj Golf gør vi hvad vi kan, for at nye medlemmer skal føle sig velkomne og klædt på til spillet.

Du kan bla. læse i Begynderhåndbogen, hvad du som nybegynder, kan se frem til i Ishøj GolfKlub.

Begynderaften

Ishøj Golf Klub har et tilbud til alle nybegyndere, som gerne vil lære andre nye golfere at kende og samtidig lære grundlæggende spil og etikette i praksis.
Hver onsdag  kl. 17 er der reserveret tider til vore nye golfere, hvor I har mulighed for at spille golf på Intermediate banen sammen med andre nye golfere. Erfarende golfguider hjælper dig med opnå praktisk erfaring, guider dig sikkert rundt og fortæller, hvordan golfetiketten føres ud i livet.

Tilmelding foregår på Golfbox i tidsrummet 17-18 senest fredagen før. Vi forsøger at koble en baneguide på hver bold, så husk ikke at melde dig på en bold, hvor der i forvejen er tilmeldt tre spillere. Den ledige plads er nemlig forbeholdt baneguiden.

Sæsonen starter i primo april og slutter med udgangen af september.

Slagprøve

Praktisk undervisning som forberedelse til slagprøve vil blive varetaget af vores PGA-trænere Thomas Nilsson og Søren Müller.

Regelundervisning

Vi laver løbende regelkurser efter behov. Ishøj Golfklubs regelkyndige vil stå for regelundervisningen en aften fra 18-20.
Du skal tilmelde dig i ProShop eller ringe til os.

Turneringer

Turneringsudvalget planlægger er række kaninturneringer i løbet af sæsonen, som bliver annonceret her på hjemmesiden under Seneste Nyheder. Kaninturneringer vil foregå på intermediate banen (9-huls banen) på dage hvor der også spilles turneringer på mesterskabsbanen (18-huls banen). Turneringerne er forbeholdt begyndere. Kaninturneringen skydes i gang med en forsinkelse på 2½ time. På den måned slutter begge turneringer ca. samtidig, og alle spillere mødes efterfølgende til fællesspisning og præmieoverrækkelse i klubhuset. Det er en rigtig god måde at lære nye spillere at kende på, samt de traditioner der er forbundet med turneringerne i Ishøj Golf Klub.

 

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte Begynderudvalget. Vi glæder os til at se dig på Intermediate banen i løbet af sæsonen.