Company day

Har du lyst til invitere dine kunder eller dine kollegaer ud og lave noget aktivt sammen, så kunne et besøg hos Ishøj Golf være en mulighed.

Det kræver ikke at være erfaren golfer, for at få en hyggelig eftermiddag hos os. Vi har arrangeret Company days for mange virksomheder med stor succes igennem flere år.

Vi arrangerer alt det praktiske og står for afviklingen af din Company day på Ishøj Golfs flotte anlæg bestående af både en 18 hullers bane, en 9 hullers Intermediatebane, et stort træningsanlæg samt en velassorteret restaurant – du kan trygt overlade arrangementet til os, så du fuldt ud kan koncentrere dig om dine gæster.

Ønsker du at inddrage vores professionelle træner, restaurant, golfudstyr, baneservice eller andet, så sørger vi også for det.

Firmaarrangement-pakker

Nedenfor har vi listet to pakker, som vi tilbyder. Disse pakker kan også bruges som udgangspunkt til at skræddersy din company day.

Golf for sjov, varighed ca. 4 timer

– Instruktion på driving range
– Instruktion på putting green
– Konkurrencer i longdriving, præcision og putning
– 9 hullers golf på vores intermediatebane, inkl. leje af udstyr
– Inkl. startkit, samt kildevand og en sandwich til banen
Pris: Kr. 450,- ex. moms pr. person

Personale arrangement, varighed ca. 1,5 time

– En kort introduktion til golf
– Instruktion på træningsbanen
– 2-3 konkurrencer alt efter behov
– Inkl. udstyrsleje, bolde til træningsbanen og instruktør under hele seancen.
Pris. Kr. 175,- ex. moms pr. person

Vi glæder os til at høre fra dig på info@ishojgolf.dk eller på tlf: 7171 2971 – og skabe de optimale rammer for din næste Company day.