Greenfee

Hos Ishøj Golf lidt uden for København finder du nogle af de bedste faciliteter, hvis du vil prøve kræfter med vores Greenfee. Banerne er ikke blot unikke, men udfordrer selv den mest garvede golfspiller, eftersom både bunkers, rough og længden bidrager til banens sværhedsgrad. Greenfee er gældende for en runde på den respektive bane, du har betalt for.

Greenfee på 18-huls banen koster kr. 360,- på hverdage og kr. 440,- i weekenden. Pay & Play koster kr. 175,- på hverdage og kr. 225,- i weekenden.

Udfordringer for både kyndige, klubløse og nye golfere

Vi stræber altid efter at give alle spillere en god oplevelse, når de aflægger vores golfklub et besøg – uanset om de er medlem eller ej. Vores opfattelse er, at både kyndige og nybegyndere bliver udfordret hos os, hvad enten det er på 18- eller 9-huls banen. Ofte er det de garvede golfspillere som bruger 18-huls banen, da den er længere og mere udfordrende end 9-huls banen, mens klubløse og nybegyndere spiller på banen med 9 huller.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om vores forskellige baner, ønsker at booke dig ind eller blot har spørgsmål til vores golfklub, er du mere end velkommen til at ringe til os på telefon 7171 2971. Du er naturligvis også velkommen til at besøge os på Køgevej 275 i Ishøj tæt på København.

Vi ønsker at skabe gode oplevelser for alle der vil udfordre og udvikle deres golfkundskaber.

Greenfee København